DAPP FRIETWINKEL LEIDEN

DAPP FRIETWINKEL LEIDEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 118 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dapp Frietwinkel Leiden. Meer weten? Ontdek meer

6 aug 2022 om 20:48 Heerlijke frieten! Keurig bezorgd op door ons aangegeven tijdstip. Top!
1 aug 2022 om 16:08 Jammer van de saus, die zat er niet bij
28 jul 2022 om 22:01 Heerlijke patat!
17 jul 2022 om 21:02 Verse patat, krokante kroket, heerlijke mayo. Lekker warm ook allemaal! Kleine patat is ruim voldoende voor mij
9 jul 2022 om 14:24 Op zaterdagmiddag 90 minuten wachten tussen bestelling en bezorgen is niet okay…
17 jun 2022 om 19:34 Kon snel leveren
8 jun 2022 om 17:55 Hete frieten en knapperige kroketten, zelfs als je thuis laat bezorgen. Ik ga hier vaker bestellen! 5/5
5 jun 2022 om 23:35 Helaas vond ik het deze keer niet warm en de kroket was zacht en plat en echt te koud.
21 mei 2022 om 21:47 Lekkere friet en snacks maar de bezorging was niet oké. Meerdere bakjes saus waren open gegaan waardoor alles onder de saus zat. Bezorger moet voorzichtiger zijn of de saus moet beter ingepakt worden. Jammer
16 mei 2022 om 21:55 Heel erg lekker. Heerlijk kroketjes, zalige patat. Niet van die bleke slierten, maar echt smaakvol.
10 mei 2022 om 21:39 De mayonaise bakjes waren open gegaan en dus de hele tas onder de mayonaise en de kroketten waren platgedrukt.. Geen succes! Volgende keer kom ik het zelf weer halen want op zich was het eten lekker.
29 apr 2022 om 15:04 Sowieso bestel je hier de beste friet van Leiden. Óók bestel je hier hele lekkere snacks zoals kroketten, frikandel etc. Dikke aanrader!