DAPP FRIETWINKEL LEIDEN

DAPP FRIETWINKEL LEIDEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 105 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dapp Frietwinkel Leiden. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 21:55 Heel erg lekker. Heerlijk kroketjes, zalige patat. Niet van die bleke slierten, maar echt smaakvol.
10 mei 2022 om 21:39 De mayonaise bakjes waren open gegaan en dus de hele tas onder de mayonaise en de kroketten waren platgedrukt.. Geen succes! Volgende keer kom ik het zelf weer halen want op zich was het eten lekker.
29 apr 2022 om 15:04 Sowieso bestel je hier de beste friet van Leiden. Óók bestel je hier hele lekkere snacks zoals kroketten, frikandel etc. Dikke aanrader!
23 apr 2022 om 19:15 Patat was erg lekker. Helaas zijn de nieuwe vegan krotketten niet lekker en hebben wij deze niet opgegeten. Hopelijk gaan jullie terug naar de "oude" vegan kroket!!
22 apr 2022 om 16:46 De lekkerste knapperige friet van Leiden! Ik bestel hier vaak. Kroketten en frikandel zijn ook verrassend lekker. Bezorger snel en vriendelijk. 5/5
3 apr 2022 om 21:10 Slechte slappe friet en vieze frikandel
4 mrt 2022 om 20:42 Friet super lekker. Ook fijn met aparte bak met saus. Frikandel was wat minder.
4 mrt 2022 om 16:51 De allerbeste frieten van Leiden en omstreken! Mijn go-to frietzaak. Ze bezorgen zelf en snel. Leuke bezorgers!
20 feb 2022 om 8:05 Bestelling werd 5 minuten voor tijd geannuleerd wegens geen bezorgers
31 jan 2022 om 12:01 prima! met liefde bereid en bezorgd
25 jan 2022 om 23:31 Very fast, delicious and warm!
23 jan 2022 om 18:24 De Allerbeste, meest verse, knapperige friet van Leiden! Ook de verschillende kroketjes zijn stuk voor stuk verrassend lekker. Hier koop je kwaliteit! Ps. ook zeer snelle bezorging